HomeActori11 actori care vor aparea pe micile ecrane in anul 2024

11 actori care vor aparea pe micile ecrane in anul 2024

În timp ce multi actori celebri apar in diverse proiecte, sunt unii actori de care am auzit foarte putine lucruri in ultimul timp. Iata 11 actori celebri, care se pregatesc sa apara pe micile ecrane.

Asli Enver

Asli Enver

Frumoasa actrita Asli Enver, care a luat o scurta pauza de pe ecrane dupa terminarea serialului Iarna razbunarii, Asli Enver a acceptat propunerea de a juca in serialul İstanbullu Gelin, alaturi de Özcan Deniz. Serialul care a inceput sa fie filmat va aparea pe canalul StarTV.

 

Mehmet Günsür

Mehmet Günsür, cunoscut ca Printul Mustafa din serialul Muhteşem Yüzyıl, revine pe micile ecrane intr-un proiect nou, Fi Çi Pi, proiect original, adaptat dupa cartea lui Akilah Azra Sarızeybek Kohen, Fi IÎ Pi, va fi format din 13 episoade, fiecare episod avand o durata de 60 de minute. Actorii principali vor fi Seranay Sarıkaya, Ozan Guven, Mehmet Günsür si Berrak Tuzunataç.

Selin Şekerci

Selin Şekerci, care nu a aparut pe ecrane pentru o lunga perioada de timp, se pregateste pentru un nou serial, Çoban Yıldızı acesta va aparea undeva prin februarie-martie pe micile ecrane, aceasta va juca alaturi de Sükrü Özyildiz.

Berk Atan

Unul dintre cele mai asteptate  nume este Berk Atan … Dupa ce a terminat filmarile la serialul Güneșin Kızları, actorul va reveni cu serialul “Dayan Yüreğim” difuzat de TV Fox; alaturi de  Ece Uslu, Cansel elcin și Nilay Deniz.

Hazal Kaya

Hazal Kaya, care a jucat in ultimul ei serial, Maral acum 4 ani, se pregateste sa se intoarca cu noua serie.  Kaya va juca intr-un serial adaptat dupa seria americana “Shameless”, aceasta va interpreta personajul “Fiona Gallagher”. Acesta va fi difuzat de Kanal D.

Cansel Elçin

Cansel Elçin va aparea in serialul “Dayan Yüreğim”, alaturi de Ece Uslu,  va fi în curând la Fox. In acest seriel este vorba despre  lupta pentru supravietuire dupa ce o femeie si-a pierdut totul. Filmarile serialului vor avea loc in Amsterdam si Istanbul.

Özge Gurel

Özge Gurel, o tanara actrita, se întoarce se intoarce pe micile ecrane in serialul Yıldızlar Șahidim. Acesta va fi difuzat pe Star TV si va incepe din 27 ianuarie.

Şükrü Özyıldız

Șükrü Özyıldız, care a jucat in rolul principal din serialul Iarna razbunarii, va juca intr-un no serial,Çoban Yıldızı.  Özyıldız, a fost printre primii actori care a semnat un contract pentru acest serial.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarikaya va juca in serialul Fi Çi Pi, proiect original, adaptat dupa cartea lui Akilah Azra Sarızeybek Kohen, Fi IÎ Pi, va fi format din 13 episoade, fiecare episod avand o durata de 60 de minute. Actorii principali vor fi Seranay Sarıkaya, Ozan Guven, Mehmet Günsür si Berrak Tuzunataç.

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır, o actita care nu accepta toate propunerile, va juca intr-un serial difuzat pe Kanal D, denumit Adı Efsane. Erdal Besikcioglu, joaca rolul unui fost baschetbalist care se lupta pentru custodia fiicei sale. Acest serial va avea premiera pe 28 ianuarie 2017.

Murat Yıldırım

Murat Yildirim, despre care s-a spus ca va juca intr-un nou serial, ne-a facut o surpriza si a semnat un contract cu ATV, unde va prezenta o emisiune de tipul Vrei sa fii milionar.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -