HomeStiriA fost anunțată data de difuzare a serialului "Kül Masalı"

A fost anunțată data de difuzare a serialului “Kül Masalı”

Noul și foarte așteptat serial “Kül Masalı” de la TRT1 i-a adus împreună pe Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Bașak Gümülcinelioğlu.

A fost publicată data cand se difuzeaza serialul “Kül Masalı”. Serialul “Kül Masalı”, care îi reunește pe Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Bașak Gümülcinelioğlu, se va întâlni cu publicul joi, 15 februarie. În serialul produs de Cemil Cengiz, Gökhan Alkan interpretează personajul “Arat Giraylı”, Sevda Erginci “Özge”, Bașak Gümülcinelioğlu “Jale”.

Povestea serialului regizat de Metin Balekoğlu îi aparține lui Nehir Aytamay, iar scenariul îi aparține lui Sılan Aras Erdem și Filiz Küçük Yücel…
Nume celebre precum Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala și Gizem Güneș joacă în distribuția puternică a serialului.


În ceea ce privește intriga serialului; Arat Giraylı (Gökhan Alkan), moștenitorul familiei Giraylı, una dintre cele mai bogate și bine stabilite familii din Turcia, o întâlnește pe Özge (Sevda Erginci), care provine dintr-un mediu sărac și umil, iar cei doi se îndrăgostesc la prima vedere și se căsătoresc.
Özge lucrează ca bucătar la un restaurant de aproximativ 6 ani. Când Özge intră ca mireasă în conacul în care locuiește familia lui Arat, ea este brusc aruncată dintr-o poveste de dragoste într-o lume plină de intrigi. Izbucnirile de furie din trecutul soțului ei, ambiția de bogăție a surorii lui Özge, Behiye (Gizem Güneș), și umbra soției lui Arat, Jale (Bașak Gümülcinelioğlu), care a murit într-un mod dubios, fac ca dificila călătorie a lui Özge să fie și mai complicată.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -