HomeStiriAfiș ambițios de la "Piatră hârtie foarfecă"!

Afiș ambițios de la “Piatră hârtie foarfecă”!

Produs de MF Production, ” Piatră, hârtie și foarfecă: Jocul vieții” se pregătește să vină în întâmpinarea publicului. S-a anunțat că serialul, ale cărui filmări continuă în ritm alert, va fi difuzat în serile de miercuri, de la ora 20.00, începând cu 28 februarie 2024. A fost publicat și afișul serialului, care stârnește curiozitatea prin distribuția bogată și povestea captivantă.

Semnalând că va fi unul dintre proiectele ambițioase ale sezonului, ” Piatră hârtie foarfecă: Jocul vieții” a fost dezvăluit posterul seriei. Afișul în care apar Ekin Koç, Ozan Güven și Burak Yörük a sporit curiozitatea în legătură cu povestea serialului. Afișul, care a fost publicat în premieră pe conturile de socializare ale Kanal D și MF Production, a primit mii de comentarii și like-uri; Acesta a reușit să se așeze pe agenda social media într-o clipă.

Taș Kağıt Makas, care va spune povestea plasată într-o ordine în care cel drept nu este puternic, dar cel puternic are dreptate, este produs de MF Yapım, iar Yusuf Pirhasan se află în scaunul de regizor.

Scenariul serialului, care spune povestea unui tânăr nevinovat dintr-un cartier de mahala și a marii sale lupte pentru dreptate împotriva adevăraților proprietari ai ordinului, este scris de Uğraș Güneș. Din distribuția serialului, care va începe pe ecranul Kanal D, fac parte nume de succes precum Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Ușun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Tașezen.

Piatră hârtie foarfecă: Jocul vieții va începe să fie difuzat miercuri, 28 februarie, de la ora 20.00, la Kanal D.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -