HomeStiriAntena 1 va difuza, din 27 iunie, serialul turcesc „Înfruntarea destinului”

Antena 1 va difuza, din 27 iunie, serialul turcesc „Înfruntarea destinului”

Din 27 iunie, Antena 1 va difuza un nou serial turesc, acesta se numeşte „Înfruntarea destinului” (în original „Kadin”) şi e o producţie cu 26 de episoade difuzată în ţara de origine anul trecut la postul Fox.

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Aceasta a fost abandonată de mama ei în copilărie, iar de-a lungul vieţii s-a luptat cu sărăcia. Când credea că va fi fericită pentru totdeauna, Bahar îşi pierde şi soţul, pe Sarp Çeşmeli (Caner Cindoruk). Singură cu doi copii, protagonista trebuie să găsească resursele necesare pentru a lupta cu toate greutăţile. Serialul este adaptarea turcească a unei producţii tv japoneze din 2013, „Woman – My Life For My Children”.

Iniţial, pentru personajul Bahar fusese aleasă Cansu Dere, însă producătorii de la MF Yapım i-au oferit în cele din urmă rolul lui Özge Özpirinçci, pe care o ştiţi din serialul „Dragoste cu împrumut” („Aşk Yeniden”), în care a jucat alaturi de Bugra Gülsoy. Ozge (32 de ani) şi-a început cariera în actorie în 2007, cu un rol în serialul „Kavak Yelleri”, iar din 2015 are o relaţie cu actorul turc Burak Yamanturk.

La rândul său, şi partenerul lui Özge din „Împotriva destinului”, Caner Cindoruk, a mai fost văzut pe micile ecrane de la noi în „Kösem”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -