HomeActoriDe ce nu a participat İlhan Șen la ultimul episod din Safir?

De ce nu a participat İlhan Șen la ultimul episod din Safir?

Serialul “Safir”, produs de NTC Medya, își va lua rămas bun de pe ecran cu cel de-al 26-lea episod care va fi difuzat luni seară.

Aventura de pe ecran a seriei Safir se va încheia săptămâna viitoare. Serialul regizat de Semih Bağcı a fost filmat în atmosfera magică a Cappadociei. A stârnit curiozitate motivul pentru care İlhan Șen, unul dintre actorii principali ai serialului filmat cu sloganul “Dacă te lupți cu soarta, ea se luptă cu tine”, nu a participat la ultimul episod.

De asemenea, se zvonea că celebrul actor, care avea nemulțumiri cu privire la scenariu și se plângea adesea de această situație, dorea să părăsească serialul. Se zvonește că İlhan Șen nu a primit o scenă în episodul final prin decizia casei de producție, astfel că și-a luat rămas bun de la serial în urmă cu o săptămână, în episodul 25.

İlhan Șen este un actor și fost model turc. Sen s-a născut la 19 decembrie 1989, în Bulgaria. În prezent este actor, cunoscut pentru activitatea sa din Forget Me If You Can (2021), Ramo (2020) și Sahin Tepesi (2018).

Șen s-a născut la 19 decembrie 1989 în Bulgaria, într-o familie de turci. Familia sa a fost forțată să emigreze din Bulgaria în Turcia când avea doi ani.

Încă din copilărie, a jucat ca tânăr sportiv profesionist la cluburi de baschet și fotbal (Fenerbahçe etc.). După ce și-a terminat studiile primare și secundare la Istanbul, a studiat la Universitatea Tehnică Yıldız, obținând o diplomă în inginerie în construcții.

A început să lucreze ca model la vârsta de 17 ani. A participat la concursul Best Model of Turkey în 2008 și a primit premiul “Cel mai bun model de costume de baie”. În 2009, a participat din nou la concurs și de data aceasta a obținut locul întâi și a câștigat titlul de “Cel mai bun model al Turciei 2009”. A reprezentat Turcia la concursul “Best Model of The World 2009”, care a avut loc la Sofia, Bulgaria, și a devenit “Best Model of Europe”.

După ce a lucrat ca model, a început să ia lecții de actorie și și-a făcut debutul cu un rol în drama istorică Mehmed: Bir Cihan Fatihi în 2018. Ulterior, a apărut în alte patru roluri secundare în Șahin Tepesi (2018), Eșkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2019), Ramo (2020) și Seni Çok Bekledim (2020). A avut roluri principale în serialul de comedie romantică Așk Mantık İntikam, alături de Burcu Özberk, și în serialul dramatic Sevmek Zamanı.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -