HomeStiriEngin Akyurek câștigă Premiul Cel mai bun actor din Peru

Engin Akyurek câștigă Premiul Cel mai bun actor din Peru

Engin Akyurek care joaca in noul serial Olene Kadar, a devenit atât de popular nu numai în Turcia, dar de asemenea peste tot în lume.

Engin Akyurek

In 2015, Engin Akyurek a câștigat cel mai bun actor Premiul de la Seul Drama 2015 și a fost nominalizat la “Cel mai bun actor” categorie pentru 2015 Premiile Emmy International.

Engin Akyurek a început acest nou an la fel de bine cu un premiu, talentatul actor Engin Akyurek a castigat la categoria “Cel mai bun actor”, Latina Turkish Awards, care a fost determinată de voturile publicului.

Pe Engin Akyurek il puteti urmari in noul serial turcesc Olene Kadar

Engin Akyurek este un celebru actor turc celebru din seriale tv și televiziune, fiind actorul favorit pentru femeile din întreaga lume.
Engin Akyurek s-a născut la 12 octombrie 1981 în capitala Turciei – Ankara. În anul 2002, Engin Akyurek a absolvit Universitatea Metropolitan cu specializarea “Lingvistică și Istorie “, și la doi ani după absolvire, el a decis să îşi testeze talentul într-un show TV pentru tinere talente” Stars of Turkey “. Ca urmare a concursului, el devine cel mai bun și necondiționat şi câștigă premiul pentru “Cel mai bun actor”.Engin Akyurek, cunoscut publicului român din serialul “Fatmagul”, în 2013, difuzat la noi de Kanal D şi a jucat alături de talentata actriţă Beren Saat

Engin AkyurekEngin Akyurek

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -