HomeActoriIlana vine în serialul "Organizația"

Ilana vine în serialul “Organizația”

Nume noi continuă să se alăture distribuției serialului Teșkilat de la TRT1, care se întâlnește cu publicul în serile de duminică.

Distribuția serialului “Organizația” se consolidează cu noi actori care se alătură unul după altul. Ali Burak Ceylan a fost inclus în serialul regizat de Burak Arlıer după İlker Aksum. O actriță frumoasă și talentată s-a alăturat distribuției serialului semnat de Tims&B. Gizem Ünsal a devenit noua actriță a serialului fenomen care se desfășoară de 4 sezoane.

Frumoasa actriță va juca rolul Ilanei în ” Organizația” și va apărea în fața publicului ca parteneră a lui Dani (Ali Burak Ceylan). Gizem Ünsal este, de asemenea, sora lui Sinem Ünsal, care este și ea actriță…
Neslihan este șocat de întrebarea lui Ömer. Chiar dacă Neslihan află faptele, scopul acestei întrebări provoacă o nouă discuție între cei doi. Echipa a fost lăsată într-o situație dificilă în timpul conflictului. Luptătorul se află față în față cu moartea. După ce îl întâlnește pe Çetin față în față, Kambur nu-și poate depăși surpriza. În cadrul acestei întâlniri, al cărei scop este necunoscut, cei doi își împărtășesc atuul.
Ömer urmărește să-l găsească pe Kambur, care devine din ce în ce mai periculos. Ömer este gata să se confrunte cu cei dragi lui, dacă va fi necesar pe această cale. Indiferent de situație, Ömer nu poate risca ca Kambur să facă rău unei alte persoane. Pentru aceasta, atât Ömer, cât și echipa sa sunt gata să își asume riscuri mari.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -