HomeStiriKosem revine, in curand, cu un nou sezon, la Kanal D!

Kosem revine, in curand, cu un nou sezon, la Kanal D!

Kanal D va difuza, in curand, cel de-al doilea sezon al serialului „Kosem”, productia care recreeaza magnific Turcia Otomana.

Veşti bune pentru fanii serialelor de epocă turceşti. Sezonul doi din grandioasa producţie „Kösem” va putea fi văzut în curând la Kanal D.

După ce sultana Kösem a fost interpretată de actrițele Anastasia Tsilimpiou în adolescență și Beren Saat la tinerețe, rolul lui Kösem la maturitate va fi preluat de Nurgül Yeşilçay, care a impresionat telespectatorii cu rolul Gülseren din „Furtună pe Bosfor”.

Sultana Kosem, personajul central al povestii, a fost una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Daca in primul sezon, rolul lui Kosem a fost interpretat de tanara actrita cu origini romanesti Anastasia Tsilimpiou, acum rolul ii revine superbei Nurgul Yesilcay, actrita care deja a cucerit publicul din Romania cu rolul principal feminin din „Furtuna pe Bosfor”.

În sezonul doi, o veţi regăsi pe Kösem în mijlocul trădărilor, comploturilor şi morţilor suspecte. Poveştile intense de dragoste, infidelităţile şi „comuniunile” pur strategice transformă haremul şi întregul Palat într-un nesfârşit câmp de luptă. Kösem face totul pentru a-şi păstra influenţa intactă şi pentru a-şi impune voinţa pe scena politică.

Serialul „Kösem” a fost realizat de aceeaşi echipă de producători care au oferit publicului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, cele două producţii făcând parte din seria „Secolul Magnific”. La noi, Kanal D a difuzat primul sezon din „Kösem” în luna ianuarie a acestui an. În Turcia, ultimul episod al serialului, cel cu numărul 60, a fost transmis de postul Fox pe 27 iunie.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -