HomeStiriPersonajele din serialul Piatră hârtie foarfecă

Personajele din serialul Piatră hârtie foarfecă

Unul dintre serialele ambițioase ale Kanal D din noul sezon, “Piatră hârtie foarfecă: Jocul vieții”, a început pe 28 februarie, miercuri seara, serialul  spune povestea unui tată uituc și a unui fiu super-inteligent. Pe de altă parte, un mare secret va fi dezvăluit în serial.

Acesta reunește actori de succes precum Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Ușun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Tașezen.

Serialul “Piatră hârtie foarfecă”, regizat de Yusuf Pirhasan și scris de Uğraș Güneș, îl va avea pe ecran pe Umut (Ekin Koç), care trăiește într-un cartier de mahala, luptând pentru dreptate pentru a dovedi nevinovăția tatălui său împotriva adevăraților proprietari ai ordinului.

Iată personajele din serialul Piatra hârtie foarfecă: Jocul Vieții.

EKİN KOÇ (UMUT TANRIKULU)

 

 

Umut, care și-a pierdut mama și fratele într-un accident de circulație la o vârstă fragedă, duce o viață săracă alături de tatăl său Rıza într-un cartier de mahala construit pe o pantă abruptă în spatele celor mai mari zgârie-nori din oraș. Umut, care suferă de hipertimie, are o capacitate de memorare extraordinară. Își amintește fiecare moment pe care îl trăiește până la cele mai mici detalii și percepe lumea din jurul său într-un mod diferit. Atunci când tatăl său este arestat în cadrul unei anchete de crimă, întreaga sa viață se schimbă. Pentru a dovedi nevinovăția tatălui său și pentru a obține dreptate, se transformă într-un avocat încrezător în sine și puternic, care se concentrează să câștige cu ajutorul acestei abilități. Această abilitate de a-și aminti va fi cel mai important factor care îi va permite să o întâlnească pe Alev și relația lor să progreseze.

SERRA ARITÜRK (ALEV DÖNERTAȘ)

Alev este o studentă la drept curajoasă, hotărâtă și inteligentă, care nu se dă bătută în fața dificultăților și a cărei viață se bazează pe dreptate și corectitudine. Când ea și Umut se întâlnesc prin surprindere într-un autobuz, între ei se formează o legătură specială. Deși drumurile lor se despart din când în când, Alev devine cea mai mare susținătoare a lui Umut în căutarea dreptății și se transformă de-a lungul anilor într-o avocată puternică, independentă și hotărâtă, odată cu lupta pentru dreptate și realizările sale profesionale.

OZAN GÜVEN (HARUN YAKAR)

 

 

Harun, un avocat inteligent, carismatic, amuzant, are un trecut întunecat. Are o fire curajoasă și ambițioasă și nu ezită să încerce orice mijloace pentru a-și atinge scopul. În timp ce relațiile sale cu mari oameni de afaceri, mafioți și organizații criminale îl împing să navigheze în ape dificile și periculoase, el este aproape un cameleon prin capacitatea sa de a se adapta la orice mediu și prin personalitatea sa colorată. Harun, care câștigă toate cazurile din cariera sa datorită abilităților sale puternice de comunicare și a diferitelor metode pe care le folosește, are și o viață privată plină de culoare, cu o viață luxoasă, un limbaj dulce și o atitudine cochetă. Intersectându-se cu Umut din cauza unui caz, Harun va face deopotrivă o călătorie în propriul trecut cu informațiile pe care le află în acest proces și va descoperi diferite aspecte ale caracterului său.

HANDE ATAİZİ (SÜRYYA UYAR)

Süreyya este o procuroare inteligentă, frumoasă și dură. Süreyya, care are un comportament unic și un mare talent oratoric, este o femeie de mare succes în meseria sa, temută în comunitatea juridică. Spre deosebire de Harun, prietenul ei din anii de facultate, cu care are o atracție nerostită și o rivalitate acerbă, ea este o profesionistă a dreptului extrem de loială statului, eticii muncii și instituțiilor. Decizia rapidă pe care o ia într-un caz în care ea este procuror va declanșa lupta lui Umut pentru dreptate pentru tatăl său.

BURAK YÖRÜK (FECİR EMİRKIRAN)

Fecir, care la exterior pare o persoană puternică, atrăgătoare și carismatică, este un sociopat cu fluctuații emoționale, arogant, macho și incapabil să-și controleze furia. Fecir, care își trăiește emoțiile dincolo de limite, continuă să resimtă rănile trecutului său traumatic în lumea sa interioară. Fecir, care a fost crescut pentru a fi președintele grupului Emirkıran, cu responsabilitățile impuse de ideile feudale ale tatălui său, încearcă să-și ascundă slăbiciunea emoțională, dar o dezvăluie din când în când prin cântecele pe care le ascultă. Încrucișarea drumurilor cu Büșra, pe care o descoperă pe o aplicație de socializare și este foarte impresionat de cântecul ei, va schimba viețile tuturor.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL (KADRİ PALAZ)

Kadri Palaz l-a adoptat pe Harun, pe care l-a văzut după moartea tatălui său, ca pe un fiu. L-a educat pe Harun în cele mai bune școli și l-a ajutat să devină un mare avocat. Kadri îl folosește pe Harun ca pe o unealtă dincolo de un avocat și se joacă în arena juridică ca un maestru de șah. Kadri Palaz, căruia nu-i place să se mulțumească cu puțin, urmărește să-și găsească un loc în clubul șefilor. Relația tată-fiu pe care a stabilit-o cu Harun și legătura foarte puternică dintre ei vor fi puse la încercare odată cu cazul Fecir Emirkıran.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -