HomeActoriSe va întoarce Settar Tanrıöğen in Kızılcık Şerbeti când se va recupera?

Se va întoarce Settar Tanrıöğen in Kızılcık Şerbeti când se va recupera?

Settar Tanrıöğen, “Apo” din “Kızılcık Şerbeti”, a fost înlocuit de Mümtaz Taylan. Și urmăritorii serialului de la Show TV se întrebau dacă veteranul actor va reveni în echipă la finalul procesului de vindecare. O declarație a venit din partea casei de producție.

Serialul “Kızılcık Şerbeti” semnat de Gold Film a făcut o surpriză vineri seară și a făcut o schimbare de distribuție.

Settar Tanrıöğen, Abdullah Ünal din serial, și-a luat adio de la serial când procesul de recuperare a progresat mai lent decât se aștepta după o hemoragie cerebrală și 2 operații consecutive. Maestrul actor Ahmet Mümtaz Taylan a preluat rolul lui Tanrıöğen 5 săptămâni mai târziu. Se așteaptă ca Settar Tanrıöğen să fie externat din spital spre sfârșitul săptămânii viitoare.

Urmăritorii serialului de la Show TV se întrebau, de asemenea, dacă veteranul actor se va întoarce în echipă la finalul procesului de recuperare.

La începutul ultimului episod al serialului, casa de producție Gold Film și-a luat rămas bun de la maestrul actor prin publicarea unui mesaj în care scria: “În calitate de familie a serialului Kızılcık Șerbeti, dorim să îi mulțumim maestrului actor Settar Tanrıööğen pentru valoarea prețioasă pe care a adăugat-o personajului Abdullah Ünal și îi dorim să-și recapete sănătatea cât mai curând posibil” și s-a aflat că drumul va continua cu Ahmet Mümtaz Taylan.

“Kızılcık Şerbeti” se concentrează pe povestea lui Kıvılcım, o femeie educată și modernă care și-a crescut cele două fiice cu valorile în care crede, după divorțul de soțul ei. Conflictul începe când fiica ei, Doğa, se căsătorește cu Fatih dintr-o familie cu valori conservatoare, diferite de ale lor. Serialul abordează provocările culturale și emoționale care apar din această uniune, explorând dacă dragostea poate depăși diferențele semnificative dintre cele două lumi.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -