HomeStiriSeven Ne Yapmaz un nou serial turcesc

Seven Ne Yapmaz un nou serial turcesc

O poveste de dragoste romantică de la Safranbolu la Istanbul …

Serialul “Seven Ne Yapmaz” a început producția în Safranbolu. Serialul  va fi produs de MF Yapım promite să fie un serial foarte plăcut care se răspândește de la Safranbolu la Istanbul. Acest serial se pregateste sa apara pe micile ecrane la inceputul lunii septembrie.

Serialul  este o poveste de dragoste va avea, de asemenea, multe scene dramatice. “Seven Ne Yapmaz îi va avea ca actori pe Yusuf Çim și pe Seren Șirince care vor juca alaturi de Ecem Çalık, Serhat Parıl, Șeyla Halis, Sertan Erkaçan și Ferzan Hekimoğlu.

https://youtu.be/jORLPct_bRo

REZUMAT

Frivol, frumos, și un fel de playboy Ozan Ekinsoy este moștenitorul uneia dintre cele mai mari companii din Turcia, Ekinsoy Holding,. Dar, din cauza unei greșeli uriașe pe care o face, tatăl său Orhan îl pedepsește, trimițându-l înapoi în satul lor.

În sat se întâlnește cu Nazli, care este cu totul altceva decât ceea ce a văzut vreodată cu inocența și frumusețea ei. Nazli, care a crescut fără mamă și tată, este copilul de aur al întregului sat. Singură ea a reușit să stea pe propriile picioare, este o tânără foarte puternică și frumoasă.

Ozan este uimit de puritatea și onestitatea lui Nazli și începe să aibă sentimente pe care nu le-a așteptat niciodată; S-a îndrăgostit de ea, iar ea s-a îndrăgostit de el …

În timp ce prima lor întâlnire a fost destul de interesantă, cunoașterea reciprocă devine destul de distractivă cu jocurile de-a soarecele si pisica. Împreună ei petrec o clipe minunate; Totuși Ozan nu are absolut nici o intenție de a se căsători cu Nazli. Dar bârfele au început să răsune în sat, atât femeia Fatma care a crescut-o pe Nazli, cât și cu regina bârfelor din satul Hatice, care în mod eronat îi prinde pe acești doi tineri împreună. Acest lucru înseamnă că, fără a pierde un minut, Nazlı și Ozan trebuie să se căsătorească! Ozan se trezește brusc în mijlocul unei vieți pe care niciodată nu o visase. El este în panică. Este posibil ca el să fie pregătit pentru această căsătorie?

În timp ce Ozan nu știe ce să facă, el primește un apel de urgență de la Istanbul și este forțat să se întoarcă imediat. Asa ca, în noaptea în care s-a căsătorit cu Nazli și fără să spună nimănui acesta pleacă și se întoarce la Istanbul.

Când Nazlı își dă seama că Ozan a plecat, ea este devastată și, de asemenea, devine nebună. Era total umilită în ochii tuturor sătenilor. Ea nu are intenția de a permite lui Ozan să scape cu acest lucru; Astfel încât, pentru a se răzbuna, se îndreaptă imediat spre Istanbul.

Dar, ca întotdeauna, răzbunarea pe care Nazlı intenționează să o obțină va fi destul de diferită de manierismul pe care-l cunoaște. Tatăl Yașar, pe care l-a acceptat ca fiind mort, trăiește și, cu ajutorul surorii ei, Arzu, pe care tocmai a cunoscut-o, se restabilește în viața lui Ozan. Dar de această dată într-o manieră cu totul nouă. În ceea ce-l privește pe Ozan; Din acel moment înainte, el se va afla în mijlocul unui nou joc uriaș.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -