HomeStiri10 lucruri care trebuie sa le stii despre Baris Arduc

10 lucruri care trebuie sa le stii despre Baris Arduc

Barıș Arduç s-a născut în Elveția, pe 09 octombrie 1987, în familie de imigranți albanezi, tatăl Erol Arduç și mama Gülay Arduç. El are un frate mai mare Onur Arduç și un frate mai mic Mert Arduç.  La varsta de 8 ani, Barıș s-a mutat în Turcia cu toată familia lui.

Arduç si-a finalizat studiile primare și secundare în Turcia. El a terminat clasa întâi la o școală primară din Sakarya în 1998. Mai târziu, familia sa mutat la Üsküdar, unde a absolvit liceul în 2005.  Încă din copilărie, el a participat la diverse activități sportive, cum ar fi înot, scufundări, fotbal, baschet, handbal, și caiac-canoe. În luna mai 2016, el a început să ia o clasă de box la studioul EFSANE de box și a devenit un membru activ la BVJIN, un club de

El este multilingv vorbind patru limbi, engleza, și albaneză, spaniolă, turcă.

1. Cunoaștem data nașterii, zodia și locul nașterii?

Este născut la data de 09 octombrie 1987, s-a născut și a crescut în Scherzingen, Elveția! El este in zodia Balanta!

2. A schimbat celebritatea ceva in viata sa?

Barıș Arduç, a declarat că el este o persoană cu anumite rutine in viața lui.El nu se teme de a pierde reputația și pierde faima lui.

3. Într-o zi, el vrea să fie un tată!

Barıș Arduç a declarat că el nu a avut nici un plan, spune că iubește copii foarte mult și  vrea să devină tată într-o zi.

4- Ce nu poate tolera niciodată?

Barıș Arduç spune că oamenii care sunt necinstiți nu pot lua parte in viața lui.

5. Are similitudini cu Ömer İplikçi?

Acesta spune că seamănă cu Ömer İplikçi parțial,  faptul că nu este foarte sociabil și menține discuțiile la distanță . Dar el spune că nu este la fel ca și răbdător Omar în direcția iubirii.

6. Un iubitor de animale!

Baris Arduç, care are un câine  și două pisici în casa sa.

7. Joaca si in reclame de asemenea!

Dupa primul film reclama la Derimod, nu este surprinzător faptul că Barıș Arduç, a devenit imaginea  Garanti Bank acum este de asemenea, preferat în reclame!

8. Care este primul film și primul serial?

In 2011 a jucat in serialele Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili, iar in 2014 a inceut sa joace si in filmele Sadece Sen si Deliha

9. Întotdeauna sprijină deplin proiecte de responsabilitate socială!

Barıș Arduç, un membru al Asociației Life Cancer-Free, Hachiko, TEGV, în 2016, el a fost inclus în organizație ca “Ambasador al Bunăvoinței” al Asociației Life Cancer-Free!

10. Cum a început actoria?

Barıș Arduç, care spune că totul a venit la întâmplare, spune că după ce a luat lectii de actorie de la Ayla Algan, drumul despre actorie si-a urmat cursul.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -