HomeStiriA fost anunțată ziua de difuzare a serialului Bahar cu Demet Evgar

A fost anunțată ziua de difuzare a serialului Bahar cu Demet Evgar

“Primăvara: A fost anunțată data de difuzare a serialului ‘Ești gata să te trezești? Serialul, care este foarte așteptat cu o distribuție puternică și o poveste impresionantă, își începe călătoria pe ecran marți, 13 februarie.

Noul și mult-așteptatul serial de la Show TV, “Bahar: Ești gata să te trezești?” a fost comunicată ziua de difuzare a acestuia. Serialul, în regia lui Neslihan Yeșilyurt, își începe călătoria pe ecran marți, 13 februarie. Serialul, scris de Ayça Üzüm, se concentrează pe viața și transformarea lui Bahar (Demet Evgar), care a studiat medicina cu vise mari și apoi și-a dedicat viața soțului și celor doi copii, cu o boală subită.

Pregătindu-se să se întâlnească foarte curând cu publicul la Show TV și reunind în distribuția sa nume de succes precum Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever și Hatice Aslan; Prima introducere a lui Bahar crește curiozitatea în legătură cu povestea serialului. În trailer, în care îi vedem pe toți membrii familiei “Yavuzoğlu” împreună la o cină, asistăm la țipătul tăcut al lui Bahar (Demet Evgar), care încearcă să se ridice în picioare în ciuda tuturor dificultăților prin care trece. Trailerul foarte apreciat oferă, de asemenea, indicii despre povestea lui Bahar.

Povestea serialului, care are o plăcere de vizionare foarte mare, este următoarea: Atunci când Bahar (Demet Evgar) se confruntă cu moartea, ea va întâlni o altă față a familiei sale, în special pe soțul ei, Timur (Mehmet Yılmaz Ak), care pare “perfect” din exterior. Odată cu îmbolnăvirea subită a lui Bahar, toată dinamica din familie se va schimba. În acest proces, Evren (Buğra Gülsoy) va deveni rivalul lui Timur din toate punctele de vedere. Reconstrucția vieții lui Bahar va insufla speranță telespectatorilor cu povești adesea tragicomice.

Începând de marți, 13 februarie, în fiecare marți, de la ora 20.00, la Show TV!

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -