HomeStiriA fost lansat primul trailer din serialul Kül Masalı

A fost lansat primul trailer din serialul Kül Masalı

A fost lansat primul trailer din noul serial al TRT1, Kül Masalı , cu Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Bașak Gümülcinelioğlu.

Arat Giraylı (Gökhan Alkan), moștenitorul familiei Giraylı, una dintre cele mai bogate și bine stabilite familii din Turcia, o întâlnește pe Özge (Sevda Erginci), care provine dintr-un mediu sărac și umil, iar cei doi se îndrăgostesc la prima vedere și se căsătoresc. Özge lucrează ca bucătar la un restaurant de aproximativ 6 ani. Când Özge intră ca mireasă în conacul în care locuiește familia lui Arat, ea este brusc aruncată dintr-o poveste de dragoste într-o lume plină de intrigi. Izbucnirile de furie din trecutul soțului ei, ambiția de bogăție a surorii lui Özge, Behiye (Gizem Güneș), și umbra soției lui Arat, Jale (Bașak Gümülcinelioğlu), care a murit într-un mod dubios, fac ca dificila călătorie a lui Özge să fie și mai complicată.

Sılan Aras Erdem și Filiz Küçük Yücel au realizat scenariul serialului, în timp ce povestea este scrisă de Nehir Atamay. Proiectul, la care participă și regizorul de succes Metin Balekoğlu, este așteptat cu nerăbdare.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -