HomeActoriActor surpriză în serialul "Sălbatic"

Actor surpriză în serialul “Sălbatic”

Serialul ‘Yabani’ continuă să adune publicul în fața ecranului în fiecare marți. Un nume nou se alătură distribuției puternice a serialului, în care Çağatay Tosun se află în scaunul de regizor. Kaan Çakır se alătură distribuției.

Actorul de succes va fi inclus în serial în cel de-al 25-lea episod și va da viață personajului Zafer Demirhan.

Serialul, în care evenimentele din jurul poveștii unei mame și a unui fiu reuniți după ani de zile sunt spuse într-un limbaj impresionant, este planificat să continue și în sezonul următor, dacă nu va exista o nouă schimbare.

Yabani, regizat de M. Çağatay Tosun (Ramo) și scris de Hilal Yıldız (Tozluyaka), spune povestea unui copil (Yaman?) care este răpit de la o familie bogată și ajunge să trăiască pe străzi. După ani de greutăți, copilul ajunge în cele din urmă înapoi acasă și se confruntă cu provocarea de a-și reconstrui viața. Evenimentele încep cu întâlnirea lui Yaman (Sarı) cu Ateș (Asllani) și prietena acestuia, Rüya (Barlas).

Cine e Kaan Çakır?

S-a născut la 1 februarie 1977 în Bakırköy, Istanbul, fiind al doilea copil al unei familii de imigranți din Komotini, Grecia. După școala primară Yeșilköy Hamdullah Tanrıöven, și-a finalizat studiile gimnaziale și liceale la Colegiul İstek Foundation Bilge Kaan. Actorul, al cărui interes pentru teatru a început în timpul anilor de liceu, a luat parte la multe piese de teatru, în special la musicalul Grease, în timpul anilor de școală. În 1995, a intrat la Conservatorul de Stat al Universității din Istanbul. În timpul studiilor la conservator, a apărut în cel de-al treilea sezon al serialului Black Angel în 1998. În aceiași ani, s-a alăturat echipei Teatrului Dormen. Și-a făcut loc pe scena teatrului cu piesa numită Popcorn.

În 1999, a absolvit facultatea și de data aceasta s-a aflat în fața publicului cu Bir İstanbul Masalı. În același an, a fost pe marele ecran cu Güle Güle, primul ei lungmetraj regizat de Zeki Ökten. Ea a apărut în fața camerei de filmat alături de nume precum Zeki Alasya, Yıldız Kenter și Metin Akpınar în distribuția filmului. Prima sa experiență în rol principal în cinematografie a fost filmul Gölge al regizorului Mehmet Güreli, pe care l-a numit “profesorul meu”. Actrița, care a jucat în multe seriale și proiecte cinematografice, a mai jucat în filmul Tight Dress al celebrului regizor irakian Hiner Saleem și în filmul Yemekteydik Ve Karar Verdim regizat de Görkem Yeltan. În 2015, după serialul Adı Mutluluk de la FOX, și-a continuat cariera de actor cu serialul Bodrum Masalı de la Kanal D între 2016-2017.

Kaan Çakır a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la cea de-a 52-a ediție a Festivalului de Film din Antalya pentru rolul său din filmul Muna, regizat de Serdar Gözelekli.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -