HomeStiriAntena 1 difuzează, din 6 mai, serialul turcesc „Fetiţa mea”

Antena 1 difuzează, din 6 mai, serialul turcesc „Fetiţa mea”

Postul Antena 1 va difuza, începând cu 6 mai, de luni până vineri de la ora 14.00, serialul turcesc „Fetiţa mea’ („Kızım’), care îi are în rolurile principale pe Buğra Gülsoy („Dragoste cu împrumut’), Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu („Preţul dragostei’) şi Serhat Teoman („Dragoste la urgenţă’).


Producţia spune povestea unei fetiţe de opt ani pe nume Öykü (Beren Gökyıldız). Aceasta este foarte empatică şi sensibilă la tot ce o înconjoară, dar are un secret pe care nu-l poate spune nimănui. Când mătuşa ei, care a crescut-o de când s-a născut, o părăseşte, Öykü trebuie să îşi găsească tatăl, pe Demir (Buğra Gülsoy).

Din nefericire, Demir, un adult iresponsabil şi un pungaş crescut în orfelinat, este arestat în ziua în care Öykü vine să-l caute. El este eliberat cu condiţia să aibă grijă de fiica lui. Demir nu vrea să locuiască cu Öykü, pe care de- abia o cunoscuse, şi încearcă să scape de fetiţă. Viaţa lor e schimbată însă de frumoasa Candan (Leyla Lydia Tuğutlu). Producţia „Fetiţa mea’ are 28 de episoade şi s-a terminat în Turcia pe 19 aprilie anul acesta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -