HomeStiriBizim Hikaye un nou serial la Fox TV

Bizim Hikaye un nou serial la Fox TV

Urmareste serialul Bizim Hikaye (Povestea noastră) online subtitrat

Bizim Hikaye (Povestea noastră) , serialul care va avea premiera în noul sezon pe FoxTV a început filmarile, luni, 24 iulie.

Serialul este produs de MED Yapım Este o adaptare turcă a serialului american “Shameless” va fi produsă sub îndrumarea lui Serdar Gözelekli, povestea fiind scrisă de Hatice Meryem și Banu Kiremitçi. Actorii serialului  sunt; Hazal Kaya, Burak Deniz,  Reha Özcan; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat,  Mehmetcan Mincinozlu,  Alp Akar,  Zeynep Selimoğlu si Ömer Sevgi.

O familie care locuiește într-unul din cartierele mai sărace ale orașului. Fiica cea mare a familiei; Filiz a devenit mama întregii familii. Filiz, care era foarte tânără când mama lor i-a abandonat, a început să aibă grijă de cei 5 frați mai mici ai săi și, în ciuda faptului ca tatăl ei, Fikri este alcoolic , nu s-a plâns, învățând de la o vârstă fragedă cum să rămână puternică și să se ocupe de toate obstacolele din viață.
Filiz și-a dedicat întreaga viață fraților săi, are doar o singură prietenă Tülay, căruia îi poate vorbi deschis. Ea lucrează încercând să câștige bani. O tânără care duce o povară grea pentru cineva atât de tânăr, când dintr-o dată, într-o zi, tânărul și frumosul Barıș intră în viața ei. Acest tânăr care apare de nicăieri va face tot ce poate pentru a-i câștiga inima lui Filiz și pentru a deveni membru al acestei familii.


Baris, care s-a îndrăgostit de Filiz din momentul în care a pus ochii pe ea, face tot ce poate pentru a-i câștiga afecțiunea, Filiz crede că, viata fiind atat de dificila, ea nu are loc pentru iubire, astfel încât ea continuă să nege sentimentele pe care le simte pentru Barıș.


Pentru a face lucrurile mai dificile pentru Barıș; Un tânăr ofițer de poliție, Cengiz, care a fost îndrăgostit de Filiz de ani de zile și care o protejează foarte mult pe Filiz, face eforturi lui Baris către Filiz și mai dificilă. A face lucrurile și mai rău este faptul că Barıș ascunde adevărata sa identitate și stilul său de viață misterios, făcând relația lor și mai periculoasă.

În ciuda tatălui lor, Fikri, care și-a dedicat viața băuturilor și banilor câștigati pe calea cea mai ușoară; Acești șase frați continuă să fie uniti și să fie fericiți. Odată cu sosirea bruscă a lui Barıș care este îndrăgostit de Filiz; Povestea va urma noua viata schimbata a tuturor

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -