HomeActoriCeren Benderlioğlu a devenit Gözde al serialului "Adsız Așıklar"

Ceren Benderlioğlu a devenit Gözde al serialului “Adsız Așıklar”

Filmările pentru serialul “Adsız Așıklar”, care îi reunește pe Halit Ergenç și Funda Eryiğit, se vor încheia pe 11 aprilie.

Serialul “Iubiri fără nume” prezintă poveștile pline de culoare ale pacienților tratați într-un spital al iubirii. Umur Turagay regizează serialul în care Halit Ergenç dă viață unui medic al iubirii pe nume “Cem”. În serialul scris de puternicul scriitor Bașar Bașaran, Ceren Benderlioğlu o interpretează pe secretara Gözde din spitalul iubirii.

Halit Ergenç și Funda Eryiğit sunt acompaniați de numeroși actori invitați celebri în serialul care va fi difuzat pe Netflix. Cansel Elçin, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman și Cemre Ebuzziya, Bașak Dașman și Erdem Kaynarca se numără printre actorii invitați ai serialului.

Acest serial, care se alătură conținutului Netflix care se adresează unui public larg, va deschide porțile unei aventuri pline de dragoste și pasiune.

Serialul “Unnamed Lovers” va aduce publicului o poveste de dragoste, atrăgând în același timp atenția cu personajele sale de neuitat și scenele impresionante. Acest serial oferă o oportunitate de neratat pentru telespectatorii în căutare de romantism și senzualitate.

Potrivit știrii lui Birsen Altuntaș; Filmările pentru serialul “Adsız Așıklar”, care îi reunește pe Halit Ergenç și Funda Eryiğit, se încheie pe 11 aprilie.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -