HomeActoriComisarul Ezgi Ela Yörüklü din Arka Sokaklar în Kül Masalı

Comisarul Ezgi Ela Yörüklü din Arka Sokaklar în Kül Masalı

Noul episod al serialului Kül Masalı de la TRT, produs de Cemil Cengiz, se va întâlni cu publicul vineri, 7 martie.

Serialul “Kül Masalı” se va întâlni cu publicul joi, după o pauză de o săptămână. Regizat de Metin Balekoğlu, serialul va ajunge pe ecran cu scenariul său reînnoit. Gökhan Alkan, Sevda Erginci și Bașak Gümülcinelioğlu au jucat în serial, iar un altă actriță ambițioasă s-a alăturat serialului.

Ela Yörüklü s-a alăturat echipei serialului, ale cărui noi episoade au fost scrise de Seda și Toprak Karaoğlu. Yörüklü va juca rolul lui “Müge” în “Kül Masalı” și va apărea în fața publicului cu rolul unui ofițer de poliție. Ela Yörüklü a atras atenția cu rolul comisarului Ezgi din serialul “Arka Sokaklar”.

O fascinantă poveste de dragoste prinde viață pe ecrane în 2024 cu “Kül Masalı”, ultima producție TRT1, care deja atrage atenția și emoționează publicul. Această dramă romantică îi aduce împreună pe Arat Giraylı, moștenitorul unei familii de elită din Turcia, și pe Özge, o bucătăreasă modestă, a cărei dragoste se naște sub cele mai neașteptate circumstanțe.

Dramatismul relației lor este amplificat de trecutul complicat al lui Arat, marcat de moartea misterioasă a fostei sale soții, Jale, și de planurile ambitioase ale lui Behiye. Sub conducerea regizorului Metin Balekoğlu și grație talentului scenariștilor Nehir Aytamay, Sılan Aras Erdem și Filiz Küçük Yücel, “Kül Masalı” promite o călătorie emoționantă prin labirintul vieții și dragostei.

Distribuția impresionantă, care îi include pe Sevda Erginci, Hülya Darcan și Basak Gümülcinelioglu Çitanak, adaugă profunzime și autenticitate acestei narațiuni captivante. “Kül Masalı” nu este doar o simplă poveste de dragoste, ci o explorare profundă a influenței puterii, a aspirațiilor și a descoperirii de sine.

Pe măsură ce acest serial se pregătește să cucerească inimile spectatorilor, anticiparea și entuziasmul în rândul publicului crește. “Kül Masalı” se anunță a fi o contribuție valoroasă la patrimoniul cultural turcesc, promițând să aducă momente memorabile și emoții autentice iubitorilor de drame.

Serialul “Kül Masalı” prezintă un ansamblu remarcabil de actori, printre care se numără Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioglu Çitanak, Hülya Darcan, Ushan Çakir, Özgür Çevik, Gizem Günes și Gizem Kala. Acești talentați actori aduc la viață o poveste captivantă de dragoste, mister și ambiție, setată într-un context dramatic impresionant​​.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -