HomeActori"Cunoașterea Mării Negre mi-a oferit un avantaj"

“Cunoașterea Mării Negre mi-a oferit un avantaj”

Sinan Tuzcu, Ishak Ali din “Bir Sevdadır”, care se difuzeaza la TRT 1, a făcut declarații sincere despre serial. Sinan Tuzcu, care îi dă viață în serial tatălui lui Yasin, İshak Ali, a declarat despre personajul său: “Este un personaj complex și multidimensional. A-i da viață este atât o provocare, cât și o satisfacție. Simt o mare responsabilitate de a înțelege lumea și motivațiile lui Ishak și de a transmite publicului călătoria sa emoțională.” Exprimându-și entuziasmul atunci când a citit prima dată scenariul, Tuzcu a spus: “Îmi plac poveștile despre Marea Neagră. Povestea a fost foarte impresionantă și stratificată, profunzimea personajelor și curgerea poveștii m-au impresionat foarte mult. A fost scrisă foarte detaliat, analiza personajelor m-a entuziasmat”.

Tuzcu a declarat că a lucrat în profunzime pentru rolul său și a adăugat: “Deoarece personajul lui İshak Ali este din regiunea Mării Negre, a fost foarte important pentru mine să înțeleg cultura, dialectul și stilul de viață din regiune. Din fericire, faptul că am locuit anterior în regiunea Mării Negre timp de trei ani a fost un mare avantaj pentru acest rol. Faptul că am experimentat personal natura, oamenii și tradițiile din regiune mi-a permis să contribui la autenticitatea personajului. De asemenea, mi-a fost mai ușor să reflectez cu acuratețe dialectul și accentul din regiune. Interpretarea unui personaj din muzica, dansul și viața socială de la Marea Neagră necesită o observație absolută, pentru care am făcut tot ce am putut. Acest proces m-a ajutat să ofer o interpretare mai realistă și mai credibilă în timp ce îl portretizam pe İshak Ali.”

Exprimându-și bucuria de a lua parte la proiect, Tuzcu a declarat: “Participarea la acest proiect este un pas important pentru cariera mea și o mare oportunitate pentru mine, încercăm să arătăm publicului nostru un serial pe care îl va savura cu sufletul la gură.” Afirmând că toți cei implicați în proiect sunt foarte talentați, Tuzcu a spus: “Angajamentul tuturor față de proiect face ca mediul de lucru să fie extrem de productiv și plăcut. Cred că am făcut o treabă excelentă împreună”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -