HomeActoriFikret Kușkan în serialul "Beyaz Zambak"... Si incă 3 actori noi

Fikret Kușkan în serialul “Beyaz Zambak”… Si incă 3 actori noi

Produs de Uğur Uzunok, serialul “Beyaz Zambak” spune povestea unui adevărat erou care a schimbat cursul războiului din Bosnia.

Serialul “Beyaz Zambak”, cu numele de cod “Naser”, se inspiră din faptele unui adevărat erou care a influențat desfășurarea Războiului din Bosnia din 1992 până în 1995. Proiectul include 10 episoade, cu filmări începute în Macedonia și ulterior mutate în Istanbul. În regia lui Selahattin Sancaklı pentru primele episoade, responsabilitatea creației a fost preluată de la episodul șase de Serdar Akar, un regizor recunoscut pentru lucrările sale premiate.

Actorul veteran Fikret Kușkan s-a alăturat distribuției serialului în care joacă Ege Șașmaz, Gürkan Uygun, Hazım Körmükçü, Caner Kurtaran, Gizem Erdem, Kubilay Tuncer, Gökhan Gencebay, Taha Baran Özbek, İdris Nebî Taștan, Erman Saban și Dilaray Yeșilyaprak. Fikret Kușkan va juca rolul lui “John Jones” în serialul care va fi difuzat pe platforma digitală.

Esra Kızıldoğan în rolul avocatei Vasfiye, Eda Özel în rolul “Karla” și Aydın Sigalı în rolul “Judecătorului” s-au alăturat, de asemenea, distribuției acestui proiect foarte așteptat. “Beyaz Zambak”, scris de Uğur Uzunok, Abdulhamit Ișık și Esma Koç, filmează în prezent scene la Curtea de Justiție de la Haga din Istanbul cu noii actori.

Fikret Kuşkan este un actor turc cunoscut pentru rolurile sale din cinema și televiziune. S-a născut pe 22 aprilie 1965, în Istanbul, Turcia. Kuşkan a câștigat recunoaștere și apreciere pentru talentul său actoricesc, având o carieră prolifică ce cuprinde atât seriale TV, cât și filme. Este apreciat pentru abilitatea de a interpreta o gamă variată de personaje, ceea ce i-a consolidat statutul de actor versatil și respectat în industria de divertisment turcă.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -