HomeStiriHappy Channel aduce serialul „Perla neagră” din 12 iunie

Happy Channel aduce serialul „Perla neagră” din 12 iunie

Happy Channel aduce serialul „Perla neagră”, cu Tolgahan Sayışman în rolul principal. Acesta va începe pe 12 iunie, de la ora 21.00, urmând ca, după terminarea producţiei turceşti „A doua șansă” (pe 13 iunie), să fie difuzat de luni până joi de la 20.00.

Serialul spune povestea unei tinere frumoase pe nume Hazal (Hande Erçel), care locuieşte într-un pitoresc oraş de coastă turcesc, Ceşme. Hazal duce un trai modest alături de familia ei: mama, sora vitregă şi tatăl vitreg.

Protagonista lucrează ca ospătăriţă într-un resort de lux, iar singura ei dorinţă este să se căsătorească cu bărbatul vieţii ei, Kenan, un pescar chipeş, care vrea să-şi depăşească condiţia. Acesta ar face orice ca să o vadă fericită pe Hazal, însă fericirea lor va fi umbrită de apariţia în orăşel a lui Vural (Berk Hakman), un afacerist influent, fiul unor oameni bogaţi, care se îndrăgosteşte de fată.

Vural devine obsedat de Hazal (care seamănă cu fosta sa soţie decedată) şi o obligă pe aceasta să se căsătorească cu el şantajând-o. Cu inima frântă, Hazal îl părăseşte pe Kenan fix înainte de nuntă pentru a deveni soţia lui Vural.

Urmareste serialul turcesc Perla neagra subtitrat

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -