HomeActoriHazal Kaya va fi detectiv în "Sorgu Odası"

Hazal Kaya va fi detectiv în “Sorgu Odası”

Hazal Kaya, al cărei nume a fost vehiculat pentru Nevra din serialul “Zamanın Kapıları”, în care Birkan Sokullu va juca rolul principal, și-a schimbat abordarea și a venit în etapa de semnare a contractului cu “Camera de interogatoriu” de la Karga Seven.

Potrivit știrii jurnalistei Birsen Altuntaș, după filmările pentru sezonul 2 al serialului ‘Miezul nopții la Pera Palace’ de Karga Seven, Kaya s-a înțeles cu serialul ‘Alı-Kara’ al aceleiași case de producție, cu toate acestea, acest proiect, în care va împărți rolurile principale cu Alperen Duymaz, a fost amânat pentru noul sezon. Hazal Kaya s-a orientat apoi către seriale care vor fi difuzate pe platformele digitale.

Kaya, despre care s-a zvonit inițial că ar fi fost interesata de serialul ‘Zamanın Kapıları’ al MedYapım, care urma să fie filmat pentru TOD, și-a schimbat abordarea și a dat mâna cu ‘Sorgu Odası’, un serial de 10 episoade de gen polițist.
Serialul Camera de interogatoriu este un serial polițist în 10 părți pregătit pentru TOD. Hazal Kaya va interpreta un personaj de detectiv în serial, ale cărui filmări sunt planificate să înceapă în ultima săptămână din martie. În afară de Hazal Kaya, nu a fost încă clarificat cine va juca în serial.
În 2007, Hazal Kaya, care a intrat în acest sector cu serialul intitulat “Genco” și apoi și-a sporit popularitatea dând viață personajului “Berna” în legendarul serial polițist Behzat Ç., continuă să se numere printre cele mai comentate nume din ultima vreme. Kaya, care a prins adevărata breșă în parcursul carierei sale cu personajul ‘Nihal Ziyagil’, pe care l-a interpretat în Așk- ı Memnu, una dintre producțiile legendare ale Kanal D, a plăcut milioanelor de oameni apărând ulterior în numeroase proiecte.


Hazal Kaya, care și-a dezvăluit talentul actoricesc dintr-un alt unghi cu personajul ‘Feriha’ pe care l-a interpretat în Ad Adı Feriha Koydum, continuă să fie pe agenda revistei atât cu viața sa privată, cât și cu cariera sa. Kaya, care este căsătorită cu colegul ei Ali Atay și are doi copii din această căsătorie, a participat recent la filmările celui de-al doilea sezon al serialului ‘Miezul nopții la Pera Palace’, care a fost filmat pentru platforma digitală.
Hazal Kaya, care a atras atenția cu proiectul “Miezul nopții la Pera Palace”, în care a jucat alături de Selahattin Pașalı, a revenit acum pe ordinea de zi cu un nou proiect. S-a aflat că Kaya, despre care se zvonea că ar fi ajuns la un acord pentru noul serial “The Losses of Time”, cu Birkan Sokullu în rolul principal, și-a schimbat adresa. Potrivit lui Birsen Altuntaș, Kaya va apărea din nou într-un proiect digital.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -