HomeActoriMustafa Üstündağ s-a alăturat distribuției din Ben Bu Cihana Sığmazam!

Mustafa Üstündağ s-a alăturat distribuției din Ben Bu Cihana Sığmazam!

Celebrul actor Mustafa Üstündağ a fost inclus în serialul Ben Bu Cihana Sığmazam, care a fost produs de Casa de Producție KYN și a fost așezat în scaunul de regizor de Mustafa Șevki Doğan, cu personajul Behçet Șavlı.

Actorul, care este inclus în distribuția popularului serial Ben Bu Cihana Sığmazam de la atv, va apărea în episodul care va fi difuzat marți, 20 februarie.

Behçet Șavlı, unul dintre cei 5 copii ai unei familii din Van, și-a făcut un nume în lumea underground în care a intrat în copilărie și a devenit celebru în cluburi de noapte, parcări și contrabandă. Behçet Șavlı, care a confiscat armele turcului algerian (Oktay Kaynarca) într-o operațiune pe care a desfășurat-o și i-a încolțit, este un nume respectat în lumea interlopă cu personalitatea sa naționalistă. Vom vedea ce va face Behçet Șavlı cu armele pe care le-a confiscat în noul episod.

BEHÇET ȘAVLI analiza personajelor:

Behçet Șavlı este cel mai mare dintre cei cinci copii ai unei familii sărace din Van. Tatăl său, care era contrabandist cu măgari la graniță, a fost ucis când el avea 16 ani. Rămas fără tată, el devine vagabond și ajunge la Istanbul. Intenția lui este să-l găsească pe Seyit Karakeçe, prietenul din copilărie al tatălui său, care și-a câștigat un mic loc în lumea interlopă, și să i se alăture. Încearcă să trăiască pe jumătate plin și pe jumătate flămând pe străzi, vânzând covrigi și încercând să se hrănească. În unele zile chiar doarme într-un sicriu, pentru că nu are unde să stea. În cele din urmă ajunge la Seyit și începe să facă comisioane pentru mafie. Seyit îl iubește pe acest băiat nesăbuit care nu are nimic de pierdut în afară de viața lui. Când are 35 de ani, a devenit unul dintre puținii mafioți. Securitatea tuturor cluburilor de noapte din Istanbul și a aproape tuturor parcărilor deschise se află în mâinile sale.

Dar mafiotismul său este mai degrabă în stilul “bravadă” ca Seyit, pe care îl ia drept exemplu. În timp ce făcea aceste treburi în Istanbul, el a continuat și meseria tatălui său de contrabandist și a devenit unul dintre cei mai mari în acest domeniu. Algeria și Gardașov pot produce arme, dar trebuie să le dea la masă pentru a le vinde. Pentru a depăși acest lucru, ei trimit arme în Qatar separat de masă. Cu toate acestea, Vedat efectuează o operațiune fără știrea lui Cancal și a lui Gedikali Müfit și confiscă armele. Aceștia vor trimite armele către organizații teroriste și vor pune Algeria și Gardașov într-o situație dificilă. În acest scop, ei încheie un acord cu Behçet pentru a transporta și vinde armele.

Dar când Behçet află că armele aparțin de fapt lui Cezayir și Gardașov, le confiscă. Vedat, Cancal și Gedikali încearcă mai întâi să îl ucidă. Dar nu reușesc. Planul lui Behçet este diferit. Fie îl vor face să se așeze la masă în schimbul armelor, fie Behçet va preda armele lui Atakan, adică organizației și va spune că vinde arme organizațiilor teroriste.

Ben Bu Cihana Sığmazam se difuzează pe ATV în fiecare marți, la ora 20.00.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -