HomePoveste din Anatolia, din 22 ianuarie
Array

Poveste din Anatolia, din 22 ianuarie

Poveste din Anatolia (Gönül Dağı) este un serial de televiziune turcesc în genurile familie, dramă, comedie și romantism, realizat de Köprü Film, care a început să fie difuzat pe TRT 1 la 17 octombrie 2020. Serialul a fost inspirat de poveștile de stepă ale scriitorului Mustafa Çiftçi. Serialul este produs de Ferhat Eșsiz. Yahya Samancı se află în scaunul de regizor. Rolurile principale sunt interpretate de Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düșenkalkar și Erdal Cindoruk.

Serialul a fost adaptat după poveștile inedite ale scriitorului Mustafa Çiftçi despre viața oamenilor din Anatolia. Sloganul “O poveste anatoliană în stepă” a fost publicat pe afișul serialului.

 „Poveste din Anatolia”, o nouă producţie cu un scenariu atractiv şi personaje excelent conturate. În mijlocul întâmplărilor se află tânărul şi ambiţiosul Taner (interpretat Berk Atan), iar acţiunea se petrece în comunitatea din Gedelli, un orăşel din Anatolia, situat langa muntele Gonul.

Muntele se cutremură într-o bună zi, iar evenimentul atrage după sine o cavalcadă de întâmplări. Taner îşi reîntâlneşte dragostea pierdută, o iubire din adolescenţă, ce capătă noi valenţe odată cu manifestările colosului Gonul. Atmosfera magică pare că inconjoară deciziile protagonistilor pe parcursul desfaşurării acţiunii, iar legendele despre Gonul („Muntele Inimii”) par să îşi găsească loc în viaţa locuitorilor din Gedelli.

Pe fundalul unor evenimente dramatice se dezvăluie povești de familie, o iubire plină de puritate, precum şi viața de zi cu zi a protagoniştilor. Taner a fost nevoit să renunte la visul de a-şi continua studiile, după moartea tatalui său. Îşi întretine familia şi speră ca într-o zi să ducă la bun sfârşit un proiect ambiţios, construirea unui aparat de zbor. Dragostea este cea care îi dă puterea de a depăşi orice obstacol.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -