HomeStiriPrimele informatii despre serialul Senden Önce

Primele informatii despre serialul Senden Önce

Serialul îl va urmări pe Hakan (Navruz), un om de afaceri dezamăgit și obosit de înstrăinarea tot mai mare a soției sale. În timpul unei călătorii de afaceri în Uludağ, el se intersectează cu o femeie extraordinară și captivantă. El nu știe că această întâlnire fatală îi va schimba irevocabil cursul vieții.

Scris de Bașak Anigün și regizat de Feride Kaytan, Senden Önce, în care sunt puse sub semnul întrebării trădarea, dragostea și loialitatea, va avea premiera în curând la Kanal D.

Kanal D a dezvăluit prima surpriză a noului an: viitorul serial Senden Önce. Produs de casa de producție internă a rețelei, D Media, Senden Önce este un remake al popularului serial dramatic libanez Till Death.

Programat să fie difuzat în luna februarie, îi reunește în rolurile principale pe Alp Navruz, Sinem Ünsal și Nilperi Șahinkaya, a semnalat că va ajunge pe ecran o poveste captivantă, conturată în umbra intrigilor și a trădării.

Din distribuția serialului cu Alp Navruz, Sinem Ünsal și Nilperi Șahinkaya fac parte nume de succes precum Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yașar, Nalan Kuruçim, Ișıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal și Ahmet Fuat Onan.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -