HomeActoriRamas bun de la actorii din serialul Piatra dorintelor

Ramas bun de la actorii din serialul Piatra dorintelor

Çiçek Dilligil, care a filmat scena de adio din Dilek Tașı, unul dintre serialele de la Kanal D care a început difuzarea cu mari speranțe, a scris un mesaj de ramas bun.

Serialul Dilek Tașı, semnat de Kanal D, de la Pastel Film, va da ochii cu publicul cu ultimul episod. Ultimele scene ale serialului au fost filmate ieri. Echipa a făcut o fotografie de amintire în caravană înainte de a-și lua rămas bun. Actrița maestră Çiçek Dilligil, care a jucat rolul lui Asuman Kutlu în serialul care a făcut lumină în anii ’80, a scris mesajul “Ultimii rămași înainte de a închide caravanele și de a porni la drum” sub fotografia pe care a făcut-o cu colegii ei de echipă

Rezumatul celui de-al 20-lea episod final al serialului este următorul: Mustafa este surprins să o vadă pe Figen în fața lui când se așteaptă cel mai puțin. Mustafa și Figen sunt din nou împreună în ciuda tuturor obstacolelor. Neștiind de planul lui Dündar, ei cred că testul care îi așteaptă este să îi spună lui Cemre că vor deveni o familie. Fatma, pe de altă parte, îl înfruntă pe Dündar ca și cum ar vrea să își ducă la bun sfârșit datoria de mamă pe care nu a reușit să o îndeplinească. Ea îi cere lui Dündar o promisiune cu privire la viitorul lui Figen și Mustafa. Răspunsul lui Dündar va rescrie soarta lui Figen și Mustafa. Moartea lui Aras bulversează echilibrul din Conacul Rona. Macide face un joc, luându-o pe Sevda de partea ei. Fatma, pe de altă parte, se gândește la viitorul fiicei sale și plănuiește să o facă să plătească pentru faptele rele din trecut. Câștigătoarea războiului dintre cele două femei este o chestiune de curiozitate.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -