HomeStiriSerial turcesc „Meryem”, de la Kanal D, va avea premiera pe 4...

Serial turcesc „Meryem”, de la Kanal D, va avea premiera pe 4 iulie

Începând de miercuri, 4 iulie, la ora 20:00, Kanal D le va aduce telespectatorilor, o nouă poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu, renunțare și lupta pentru fericire, odată cu difuzarea serialului turcesc „Meryem”. Serialul turcesc „Meryem”, a fost urmărit în ţara de origine în perioada 2 august 2017 – 28 februarie 2018.

Serialul „Dragoste și ură” va ajunge la final marți, 10 iulie, iar începând din 16 iulie, de la ora 20:00, „Meryem” va fi difuzat de luni până vineri, de la aceeași oră.

Producţia spune, de-a lungul a 30 de episoade, povestea impresionantă de viaţă a trei personaje: Meryem – femeia care îşi asumă o crimă în numele bărbatului iubit, Oktay – un procuror care ar face orice pentru carieră şi putere, şi Savaş – tânărul înverşunat de dorinţa de răzbunare după ce îşi pierde iubita.

Serialul începe cu un teribil accident, într-o noapte furtunoasă, care schimbă radical vieţile celor trei personaje. Omul legii, Oktay, vrea cu orice preţ o mai mare putere asupra celor din jur, Savaş doreste să se facă dreptate. Meryem poartă povara păcatelor celor doi bărbaţi, până în momentul în care dragostea adevărată îşi face loc în viaţa lor.

Dincolo de scenariul alert şi intriga puternică, productia beneficiază şi de o distribuţie cu tineri actori foarte talentaţi. În rolul frumoasei Meryem, o cunoaştem pe Ayça Ayşin Turan, o tânără actrita care a devenit foarte iubita dupa rolul jucat in serialul „Trandafirul Negru”). Cemal Toktaş, cel care îl interpretează pe Oktay, a devenit foarte popular în Turcia după rolul din lungmetrajul „Günesi gördüm”, partitură actoricească în urma căreia a câştigat numeroase premii pentru „Cel mai bun actor în rol secundar”. De asemenea, în 2010, la Festivalul de Film de la Ankara, acesta şi-a adjudecat premiul pentru „Cel mai promiţător tânăr actor”, cu rolul din „Kara Kopekler Havlarken” („Black Dogs Barking”). Cemal este şi un foarte apreciat actor de teatru.

Savaş este interpretat de Furkan Andıç, un actor care a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, începându-şi cariera în televiziune prin apariţii într-o serie de reclame, pentru ca apoi să facă pasul către seriale.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -