HomeStiriSerialul "Düğüm" a avut premiera

Serialul “Düğüm” a avut premiera

Premiera primului serial original local Prime Video, “Düğüm”, a avut loc luni, 19 februarie, la Goodspaces. Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Beyza Șekerci, Umut Karadağ, Ece Dizdar, Kaan Miraç Sezen, Elif Uslusoy, Mina Derman, Merve Nur Bengi și Can Ulkay au participat la eveniment.

După o scurtă avanpremieră a serialului, la eveniment au luat cuvântul Tara Erer (Head of Originals, UK & Northern Europe) de la Prime Video, Alptuğ Çopuroğlu, managerul de țară Prime Video Turcia, distribuția, regizorul Can Ulkay și producătorul Onur Güvenatam.

Cu Bergüzar Korel, Caner Cindoruk și Serkan Altunorak în rolurile principale, serialul “Düğüm” de la OGM Pictures își va da întâlnire cu publicul pe 23 februarie. İbrahim Selim, Ece Dizdar, Itır Esen, Kaan Mirac Sezen, Beyza Șekerci, Umut Karadağ, Elif Uslusoy, Mina Derman și Merve Nur Bengi fac parte din distribuția serialului, care cuprinde opt episoade care îți taie respirația. Premiera serialului regizat de Can Ulkay a avut loc luni seară la Goodspaces.

În povestea în care Bergüzar Korel o interpretează pe Neslihan Turan, o jurnalistă ambițioasă și idealistă, Caner Cindoruk joacă rolul lui Nejat, un comisar de succes și de încredere în meseria sa, Serkan Altunorak interpretează personajul lui Vural, un academician emotiv și fragil în rolul soțului lui Neslihan, İbrahim Selim joacă rolul producătorului emisiunii “Tek Gerçek” prezentată de Neslihan, iar Ece Dizdar joacă rolul producătorului de televiziune al postului rival. Din distribuția serialului mai fac parte Itır Esen, în rolul asistentului lui Neslihan, și Kaan Meriç Sezen, în rolul lui Can, fiul lui Neslihan.

Neslihan Turhan, o femeie îndrăgostită de justiție, trăiește cea mai mare traumă din viața ei în timp ce prezintă emisiunea “Tek Gerçek”, care se ocupă de cazuri de dispariție și de crimă. Can, singurul copil de care îi pasă, este acuzat de uciderea prietenului său Lal. Acest lucru dă peste cap lumea lui Neslihan, construită pe onestitate și justiție. Neslihan, care este împărțită între a-și proteja fiul și a se asigura că adevărul este dezvăluit, se confruntă cu cea mai importantă decizie din viața ei…

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -