HomeStiriSteaua sufletului ( Coban Yildizi) din 6 decembrie la Kanal D

Steaua sufletului ( Coban Yildizi) din 6 decembrie la Kanal D

Din 6 decembrie, Kanal D va difuza serialul „Steaua sufletului” (original: „Coban Yildizi”). Noua producție, care a avut la turci doar 17 episoade, va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 20.00, urmând ca, odată cu acest debut, serialul „Mireasa din Istanbul” să fie difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Serialul le va aduce telespectatorilor Kanal D o poveste teribilă de iubire ce îi are ca protagoniști pe frumoasa Zuhre (interpretată de Selin Sekerci) și pe Seyit (Sukru Ozyldiz). Căsătoria dintre fata saracă Zuhre și unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din Cappadocia, bătranul Fikret Karakaya, aduce cu sine o mulțime de probleme pentru toți cei implicați. Conform unei cutume adânc înrădăcinată în zonele rurale ale Turciei, tânăra fusese, practic, vândută lui Fikret chiar de părintele ei, în schimbul unei bucăți de pământ. În peisajul incredibil al Capaddociei, acoperită de zăpadă, se consumă o adevarată dramă.

Întâlnirea întâmplătoare dintre Seyit și Zuhre reprezintă începutul unei povești pasionale de dragoste, pusă în permanență la încercare, fie în peisajul ireal al Cappadociei, fie în cel plin de contraste al Istanbulului. Răzbunarea, trădările, presiunile de tot felul nu fac decât să transforme dragostea dintre Zuhre și Seyit într-o adevarată forță.

Din distributie fac parte actorii:

Sukru Ozyildiz – Seyit Zahir
Selin Sekerci –  Zuhre Filiz
Selim Bayraktar –  Zekkar Karakaya
Menderes Samancilar –  Fikret Karakaya
Serhat Ozcan – Ibrahim Zahir
Feyza Isik – Cevahir Zahir
Arif Erkin – Mustafa Zahir
Sahra Sas – Ruveyda Zahir
Taygun Sungar – Ali Karakaya
Aysun Metiner – Sirma Karakaya
Elif Cakman – Serife Gonen

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -