HomeStiriAyça Ayșin Turan a vorbit despre rolul ei din filmul Sevmek Yüzünden!

Ayça Ayșin Turan a vorbit despre rolul ei din filmul Sevmek Yüzünden!

Ayça Ayșin Turan, una dintre protagonistele filmului “Sevmek Yüzünden”, care va fi lansat în cinematografe, a vorbit vineri, 22 martie, pentru prima dată despre rolul său. Actrița, care interpretează personajul Idil, care nu se dă bătută în ciuda negativităților din viața profesională și privată și își rescrie destinul, iar între timp își întâlnește iubirea vieții sale; “Este un personaj plin de viață pe care majoritatea oamenilor îl vor simți aproape de ei înșiși, care se străduiesc din greu să își atingă idealurile”, a spus ea.

Ayça Ayșin Turan, actrița principală a filmului de comedie romantică “Sevmek Yüzünden”, coprodus de PRT Film și 2518 Film și regizat de Ahmet Kapucu, a explicat personajul pe care l-a interpretat.

Artista, care interpretează personajul İdil, care urmărește să-și reorienteze destinul în ciuda negativităților din viața profesională și privată; “İdil este o fată plină de viață care are idealuri și care se străduiește să-și atingă idealurile. Ea este un personaj din interiorul vieții pe care majoritatea oamenilor îl vor simți aproape de ei înșiși.”

Talentata actriță a împărtășit, de asemenea, cum lucrează la rolul ei și care sunt experiențele ei de pe platoul de filmare; “Îmi place să lucrez la scenariu analizând toate scenele personajului și starea ei emoțională în fiecare scenă. În timp ce lucrez, iau constant notițe despre scenariu. Când am citit povestea, İdil m-a făcut să simt această emoție. Am luat notițe foarte bune. Ne-am distrat mult pe platou, colegii mei și întreaga echipă au fost foarte buni.”

Serhat Teoman o însoțește pe Ayça Ayșin Turan în filmul “Sevmek Yüzünden”. Filmul, scris de Seçil Çömlekçi și Ahmet Kapucu, este un film despre solidaritatea femeilor, dar și despre solidaritatea femeilor.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -