HomeStiriSoțul lui Rengin vine în serialul "Bahar"

Soțul lui Rengin vine în serialul “Bahar”

Serialul de la Show TV care a înregistrat un record de audiență “Bahar: Ești gata să te trezești?” continuă să atragă atenția ca fiind cel mai urmărit serial în fiecare săptămână.

“Bahar: Ești gata să te trezești?” a adus prospețime, energie și frumusețe pe ecran. Serialul semnat de MF Production, care îi reunește pe Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Füsun Demirel și Hatice Aslan, este admirat și de tânăra distribuție formată din Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever și Deniz Sarıkaș. S-a anunțat că invitatul surpriză care vine în episodul serialului ce va fi difuzat marți seara va schimba toate echilibrele, iar Bahar se va confrunta cu un mare pericol.

S-a dezvăluit că noul actor care va veni în serial va fi fostul soț al lui Rengin (Ecem Özkaya). Actorul care va da viață personajului Can Wallece este Fehmi Karaarslan.

Fehmi Karaarslan, care și-a făcut un nume foarte cunoscut cu personajul său “Kenan” din proiectul Kirli Sepeti, a semnat un proiect surpriză. Fehmi Karaarslan, care și-a lăsat amprenta în Kirli Sepeti cu rolul său atât de medic, cât și de sef al lui Meryem, a ajuns la un acord cu serialul Bahar de la Show TV.

În cariera sa de actor, Fehmi Karaarslan s-a aflat în fața camerelor de filmat în proiecte ambițioase difuzate pe ecranele televiziunilor, precum Muhteşem Yüzyıl, Çalıkușu, Siyah Beyaz Așk.

Buğra Gülsoy, Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak și Ecem Özkaya își împart rolurile principale din serialul Bahar, care oferă momente captivante pe ecranele Show TV în fiecare marți seara.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -