HomeStiriInca un actor se alatura distributiei"Camera de interogatoriu"

Inca un actor se alatura distributiei”Camera de interogatoriu”

Filmările pentru serialul ” Camera de interogatoriu”, pe care Karga Seven îl va filma pentru Tod, sunt planificate să înceapă imediat după Eid.

“Camera de interogatoriu” “Porțile timpului” de la Tod atrage atenția ca 2 noi seriale locale care vor fi filmate împreună. Nuray Uslu și Milay Ezengin scriu serialul realizat de Karga Seven Pictures, care va intra pe platou după sărbători. În serialul regizat de Deniz Yorulmazer, Hazal Kaya o va interpreta pe “Cihan”, singura femeie ofițer din unitatea de anchetă a poliției, Çağlar Ertuğrul îl va interpreta pe “Metin Yazıcı”, Deniz Hamzaoğlu îl va interpreta pe “Süleyman Manga”, Boncuk Yılmaz îl va interpreta pe “Selim”, Melisa Döngel pe “Güven” și Kubilay Tunçer pe “Hayati Manoğlu”.

Boncuk Yılmaz, Hazal Kaya și Melisa Döngel vor juca rolul a 3 surori cu numele de bărbați “Selim”, “Cihan” și “Güven”, iar tânărul și chipeșul star Oktay Çubuk s-a alăturat recent distribuției serialului. Çubuk, care va da viață personajului Tolga, va apărea în fața publicului în calitate de registrator în departamentul de poliție.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -