HomeStiriNume celebre au participat la MotoGP 2024 în Qatar

Nume celebre au participat la MotoGP 2024 în Qatar

GQ Turkey a participat la evenimentul de deschidere a MotoGP 2024, una dintre cele mai așteptate competiții de motorsport din lume, în Qatar, alături de nume celebre invitate din Turcia. Vedetele turcești care au participat la plimbarea pe pistă înainte de cursă au atras atenția publicului.

Alp Navruz, Burak Berkay Akgül, Burcu Kıratlı, Burcu Kıratlı, Çağla Șimșek, Emre Bey, Esra Bilgiç, Ezgi Șenler, Furkan Andıç, Gülsüm Ali, İrem Helvacıoğlu, Özge Yağız, Sibil Çetinkaya, Șahika Ercümen și Șükrü Özyıldız au participat la evenimentul care a avut loc la Qatar Waldorf Astoria Hotel.

Oaspeții care au participat la evenimentul “GQ Weekend in Qatar” au experimentat, de asemenea, partea aventuroasă a safariului în deșert. Nume celebre au explorat dunele de nisip ondulate din deșertul Al Wakrah cu vehicule de teren.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, oaspeții au trăit spiritul MotoGP în stilul GQ Turkey și au avut parte de o experiență pe axa sportului, aventurii, gastronomiei și adrenalinei.

Mai multe fotografii:

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -