HomeStiriYalı Çapkını este în topul celor mai exportate seriale din 2023-2024!

Yalı Çapkını este în topul celor mai exportate seriale din 2023-2024!

Conacul Marauder a adăugat un nou succes la succesele sale. Serialul a devenit unul dintre cele mai exportate seriale la nivel mondial în 2023-2024.

Eccho Rights, care se ocupă de distribuția internațională a serialului, a anunțat vestea printr-o postare de la Forumul Series Mania, care continuă în Lille, Franța, și care reunește profesioniști din industrie.

Printre serialele de pe listă se numără Nolly, Litvinenko, Fire Country, Alert, Quantum Leap, The Rookie: Feds, Lucky Hank, Without Sin și Colin from Accounts.

“Yalı Çapkını” continuă să atragă atenția atât a publicului local, cât și a celui internațional, datorită intrigii captivante și interpretării remarcabile a actorilor. Serialul a fost lansat pe 23 septembrie 2022 și prima sa serie s-a încheiat pe 6 iunie 2023, iar al doilea sezon a fost reînnoit pe 15 septembrie 2023, bucurându-se de un sprijin solid din partea fanilor. În episodul 51, tensiunile ating punctul culminant în conac, cu multiple confruntări care îl fac pe Halis Aga să simtă o amenințare la adresa autorității sale. Drama reflectă lupta tinerilor cupluri Ferit și Seyran în cadrul unei familii patriarhale. Episodul explorează teme precum tradiția versus modernitatea și rolul căsătoriei în destinul personajelor​

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -