HomeStiriDilara Aksüyek s-a alăturat distribuției Ben Bu Cihana Sığmazam!

Dilara Aksüyek s-a alăturat distribuției Ben Bu Cihana Sığmazam!

Produs de Casa de Producție KYN, Mustafa Șevki Doğan a stat în scaunul de regizor, iar Gökhan Horzum a fost scenaristul serialului Ben Bu Cihana Sığmazam, Dilara Aksüyek a fost inclusă în bogata distribuție cu personajul Arzu.

Dilara Aksüyek, care s-a alăturat distribuției popularului serial Ben Bu Cihana Sığmazam de la atv, va apărea în episodul care va fi difuzat marți, 26 martie.

Dilara Aksüyek o interpretează în serial pe fosta soție a lui Ateș (Burak Çelik). Adevărata față a lui Arzu (Dilara Aksüyek), care intră în familia turcului algerian, va fi dezvăluită în timp

Dilara Aksüyek este o actriță turcă recunoscută pentru talentul său în interpretarea unor roluri variate în seriale de televiziune și filme. Cu o carieră începută în teatru, Aksüyek și-a făcut rapid un nume în industria cinematografică și televizată, devenind cunoscută pentru abilitatea sa de a aduce la viață personaje complexe și memorabile. De-a lungul carierei sale, a jucat în producții de succes, atât pe ecran cât și pe scenă, câștigând admirația publicului și recunoașterea criticilor pentru dedicarea și pasiunea ei pentru arta actoriei. Pentru mai multe informații, te încurajez să cauți detalii online despre cariera și realizările sale.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” este o dramă turcească profundă care explorează viața lui Cezayir Türk, un om provenit dintr-o familie puternică și înrădăcinată în Algeria, care caută să se răzbune pentru fratele său, victimă a unui sabotaj. În numele statului și al siguranței familiei sale, Cezayir începe o nouă viață, pretinzând că a murit. În această nouă viață, Cezayir o întâlnește pe Firuze, o doctoriță fără frontiere, și, deși îi lipsește familia, știe că nu se poate întoarce la ei. Îndrăgostindu-se de Firuze și începând o nouă familie, identitatea lui Cezayir este în cele din urmă dezvăluită, forțându-l să se întoarcă la viața în Istanbul. Dar nici noua lui familie, nici familia care l-a plâns ani de zile, nu sunt conștiente de aceste dezvoltări. Istanbulul pe care l-a lăsat în urmă se prezintă acum complet schimbat.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -