HomeStiriArta iubirii este în Top 10 Netflix în prima săptămână!

Arta iubirii este în Top 10 Netflix în prima săptămână!

Lansat pe 14 martie, filmul a atins 12.700.000 de ore de vizionare și 7.700.000 de vizualizări după primele 4 zile. Astfel, a intrat în lista filmelor de altă limbă decât engleza de la Netflix de pe locul 1. De asemenea, a fost în Top 10 în 66 de țări.

Alin este un ofițer de poliție de succes care lucrează în cadrul Unității de Combatere a Crimelor de Artă a Interpolului. Ea a pornit pe urmele unui hoț care fură tablouri valoroase din muzee de înaltă securitate din întreaga lume. După o urmărire intensă, Alin descifrează următoarea țintă a acestui hoț romantic. Când trece la acțiune pentru a-l prinde, ea se confruntă cu o situație neașteptată. Acest hoț iubitor de artă nu este nimeni altul decât Güney, omul de afaceri milionar de care Alin s-a îndrăgostit cândva și care a dispărut brusc când erau pe cale să se căsătorească. Alin are acum o singură soluție: Să-l înfrunte din nou pe Güney și să-l prindă în flagrant delict.

Regizat de Recai Karagöz și scris de Pelin Karamehmetoğlu, Romantic Thief îi are în distribuție pe Birkan Sokullu și Esra Bilgiç, însoțiți de Fırat Tanıș și Ushan Çakır.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -