HomeStiriDespărțire bombă în serialul "Yalik Çapkini"

Despărțire bombă în serialul “Yalik Çapkini”

Serialul “Yalik Çapkini”, filmat de OGM Pictures pentru Star TV, este programat să încheie sezonul pe 7 iunie, dacă nu apar noutăți.

Serialul “Yalı Çapkını” continuă să adune publicul pe ecran și în cel de-al doilea sezon. Va avea loc o separare fulgerătoare în episodul serialului cu Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, care va fi difuzat mâine seară. Binnur Kaya, care s-a alăturat serialului la începutul celui de-al doilea sezon în rolul fiicei lui Halis Aga, Nükhet, care trăiește în străinătate, își va lua rămas bun de la echipă.

Personajul lui Nükhet, despre al cărui adio din serial se va vorbi mult, va pleca pentru a-și rezolva problemele de sănătate, conform scenariului. Este o curiozitate dacă personajul va reveni în serial în episoadele viitoare… În serialul scris de Mehmet Barıș Günger, anunțul lui Halis Aga că se va căsători cu Hattuç va avea un mare impact.

Binnur Kaya, născută pe 19 aprilie 1972, este o actriță turcă recunoscută pentru talentul său în actorie. A absolvit facultatea de teatru de la Universitatea Bilkent în 1995 și, ulterior, s-a mutat la Istanbul unde a lucrat la teatrele Ankara Sahnesi și Karatahta Child, precum și la Teatrul Municipal Bakırköy. Este cunoscută pentru rolurile sale din filme și seriale turcești, printre care “Babam ve Oğlum” (Tatăl meu și fiul meu) din 2005, “Vavien” din 2009, și serialul “Aramızda Kalsın” din 2013​​.

În ultimii ani, Binnur Kaya a continuat să activeze în industria cinematografică și televiziunea turcă. Printre proiectele recente se numără participarea ei în seria turcească “Yalı Çapkını”​​. Aceasta demonstrează angajamentul și pasiunea ei constantă pentru arta actoriei.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -