HomeStiriHalil Babür a vorbit despre rolul său din serialul Flori sălbatice!

Halil Babür a vorbit despre rolul său din serialul Flori sălbatice!

“Kenan este un personaj bine educat, de familie bună, dar un pic detașat de realitate și un nonconformist”

Halil Babür, unul dintre actorii din noul și incitantul serial Yaban Çiçekleri de la atv, produs de O3 Medya, cu Akın Akınözü și Aslıhan Malbora în rolurile principale, și a cărui consultanță creativă este împărtășită de Zeynep Günay, a vorbit despre Kenan, personajul încăpățânat al poveștii, și despre proiect.

Spunând despre Kenan că este un personaj multidimensional și foarte plăcut de jucat, Babür a împărtășit următoarele despre poveste: “Kenan este fiul familiei Ataman, un fiu foarte bine crescut al unei familii bune și bine stabilite. El este, de asemenea, un personaj un pic nonconformist. Un pic detașat de realitățile vieții, îl vom urmări cum crește și cum se confruntă cu aceste realități.”

Despre cele mai atractive aspecte ale rolului său a spus următoarele: “Mă uit mai degrabă la modul în care sunt scrise și la realitatea lor decât la poveste. Aceste dialoguri și lucrul cu Zeynep Günay m-au entuziasmat. Am avut repetiții și am lucrat foarte mult cu Zeynep Hoca. Am improvizat și am avut repetiții la care am lucrat foarte mult.”

Popularul actor a spus următoarele despre ceea ce îi așteaptă pe spectatori: “Flori sălbatice” va fi un serial pe care îl vor putea urmări cu plăcere, se vor confrunta cu propriile realități și vor avea conștiința de a fi martori la viețile din jurul lor. Vă doresc o vizionare plăcută în avans. Ne vedem luni, 25 martie, la atv”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -