HomeStiri"Actorii din "Kızılcık Şerbeti" călătoresc la Cannes săptămâna viitoare

“Actorii din “Kızılcık Şerbeti” călătoresc la Cannes săptămâna viitoare

Echipa serialului care a doborât recordurile, Kızılcık Şerbeti, își va sărbători succesul global în cadrul unei seri speciale la cea de-a 61-a ediție a MIPTV, care va avea loc în perioada 8-10 aprilie la Cannes, Franța.

“Șerbet de afine” se apropie de finalul sezonului. Dacă nu vor exista noi schimbări, serialul va face finalul sezonului pe 7 iunie. Serialul de excepție filmat de Gold Film pentru Show TV a fost vândut până acum în 52 de țări. Serialul, care este reprezentat în străinătate de Global Agency, fondată de İzzet Pinto, va fi sărbătorit pe 9 aprilie, la Cannes, în cadrul celebrului târg de televiziune MIPTV, la care participă peste 120 de mari studiouri și distribuitori internaționali, pentru a 61-a oară.

La festivitate vor fi prezenți producătorul Faruk Turgut, scenaristele Melis Civelek și Zeynep Gür, actorii Evrim Alasya, Barıș Kılıç, Ceren Karakoç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Feyza Civelek și Sibel Tașçıoğlu. În primul rând, va fi organizată o întâlnire la Hotelul Majestik din Cannes, la care va fi prezentă presa mondială și se va răspunde la întrebări. Seara, o petrecere foarte specială va fi organizată la Hotelul Martinez pentru 350 de persoane. Solista Whitney Houston va veni din SUA pentru petrecere. Pe de altă parte, s-a aflat că MIPTV, care este organizat de 61 de ani, va avea loc pentru ultima dată în acest an și că petrecerea are o importanță deosebită din acest motiv.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -