HomeStiriUn nume surpriză din trecutul lui Evren apare în serialul Bahar

Un nume surpriză din trecutul lui Evren apare în serialul Bahar

Producția MF Production de la Show TV, “Bahar: Ești gata să te trezești?” continuă să doboare recorduri de audiență în fiecare săptămână.

Reunindu-i pe Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Füsun Demirel și Hatice Aslan, “Bahar: În noul episod al serialului, în care actorii din tânăra generație Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever și Deniz Sarıkaș se remarcă prin prestațiile lor reușite în distribuție, Parla vrea să vorbească cu Rengin, chiar dacă nu crede ce i-a spus Selim, dar este devastată de vestea că Rengin a avut un accident.

Văzând grija lui Timur pentru Rengin la spital, Bahar devine suspicioasă și se pregătește să-l înfrunte pe Timur, în timp ce o sprijină și se apropie de Parla. Timur încearcă să mențină totul în echilibru, dar nu reușește. Evren stabilește o legătură strânsă cu Parla și, odată cu această legătură, se deschide cortina de mister din trecutul lui Evren. Invitatul surpriză schimbă toate echilibrele, iar Bahar se confruntă cu un mare pericol!

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -