HomeStiri"Yalı Çapkını" a fost reînnoit pentru al treilea sezon la Star TV

“Yalı Çapkını” a fost reînnoit pentru al treilea sezon la Star TV

Star TV din Turcia a ales drama de mare succes “Yalı Çapkını” (Băiatul de aur) pentru un al treilea sezon.

De la lansarea sa în octombrie 2022, titlul produs de OGM Pictures a înregistrat cele mai bune cote de audiență în Turcia, doborând mai multe recorduri de audiență și obținând în același timp o serie de premii interne și internaționale. Eccho Rights a încheiat contracte în peste 120 de teritorii din întreaga lume, Telefe din Argentina fiind cel mai recent canal care a obținut drepturile foarte căutate.

“Fenomenul Yalı Çapkınınu seamănă cu nimic din ceea ce am mai văzut până acum la o dramă turcească. Cu fani care se întorc săptămână de săptămână în Turcia și cu alții noi care ni se alătură tot timpul în întreaga lume, succesul serialului nu dă semne de încetinire și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă sezonul trei”, spune Handan Özkubat, director al Turkish Drama la Eccho Rights.

Yalı Çapkını este o dramă de familie clasică ce spune povestea a două surori, Seyran și Suna, ale căror drumuri se intersectează cu băiatul de aur Ferit. Viețile celor două surori se schimbă pentru totdeauna atunci când Ferit decide să se căsătorească cu Seyran în locul lui Suna. Seyran devine noua mireasă într-o familie plină de trădări, minciuni și secrete, în timp ce Suna va începe să facă planuri de răzbunare pentru a-și recupera viitorul furat. Serialul îi are în rolurile principale pe Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir & Çetin Tekindor.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -