HomeStiriDistribuția serialului Yaban Çiçekleri

Distribuția serialului Yaban Çiçekleri

Akın Akınözü și Aslıhan Malbora sunt protagoniștii serialului. Lor li se alătură Büșra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal, Tilbe Saran și Arif Pișkin.

Serialul se va axa pe Kılıç (Akınözü) și Ela (Malbora), doi foști iubiți ale căror drumuri se intersectează din nou în urma unui eveniment neașteptat. Povestea lui Kılıç și a lui Ela a început când erau doar doi copii mici… Dragostea a fost un drum lung pentru ei. Dar în urmă, cu mult timp în urmă…
Unele povești au rămas neterminate, nu pentru că nu mai erau cuvinte de spus, ci pentru că rândurile lor incomplete și fotografiile lipsă așteptau să fie completate. Acum, vor putea oare aceste inimi inocente să rescrie cu același entuziasm această poveste de dragoste, plină de viață și emoție?

Akın Akınözü – Kılıç Tütüncü

Kılıç este un bărbat atractiv, plin de umor și dinamic, căruia îi place să fie puternic și fericit în orașul său. Este un mascul alfa complet, cu toată energia lui. Este extrem de ambițios și detaliat în ceea ce privește munca și este un bun om de afaceri. Este de ajutor pentru mediul său.

Aslıhan Malbora – Ela Ataman

Ela este o fată puternică, încrezătoare în sine, sănătoasă și energică, care are coduri urbane în ciuda faptului că a crescut în oraș. Datorită încăpățânării sale, ea obține un mare succes în profesia de avocat.

Büşra Pekin – Berna Ataman

E soția lui Kenan. Este o împătimită a puterii. Este ambițioasă, sinceră și înclinată să facă rău. Pe de altă parte, este o persoană veselă, frivolă, relaxată, bine îngrijită, care înveselește atmosfera. Pentru Berna, orice mijloc pentru atingerea unui scop este permis.

Halil Babür – Kenan Ataman

El este fratele lui Ela. Are o viziune pozitivă asupra vieții, are încredere în oameni, crede că le știe pe toate și este un pic cam necizelat. Este îndrăgostit cu pasiune de soția sa Berna. Este dornic să devină un mare om de afaceri. Mintea sa relaxată și pasiunea pentru distracție l-au făcut să rămână pasiv în familie.

Bige Önal – Behice Başgil

Behice, care își continuă cariera de avocat in oraș, este o persoană sinceră, fragilă, de încredere, inteligentă și moderată, care se teme de pierdere, care își găsește valoarea de sine în a fi iubită. Ea are o parte de umbră pe care o ascunde mereu.

Tilbe Saran – Nurten Ataman

Nurten este o femeie de origine reformistă care trăiește în oraș, cu gust urban. Ea este devotată soțului și familiei sale. Este puternică, cu capul limpede, ajutătoare și știe să rezolve problemele. Ea își asumă tot felul de probleme pentru a-și proteja copiii.

Arif Pişkin – İhsan Kuloğlu

İhsan este unul dintre oamenii de seamă ai orașului; el cunoaște secretele tuturor, nici măcar o pasăre nu zboară fără știrea lui. Este cald și zâmbitor atunci când începe să vorbească. Dar când vine vorba de propriile interese, se poate transforma într-o persoană cu inima rece. Cea mai mare teamă a lui este să devină slab și să rămână singur.
RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -