HomeStiriEkin Koç și Bülent Seyran emoționează publicul cu scenele tată-fiu din Taș...

Ekin Koç și Bülent Seyran emoționează publicul cu scenele tată-fiu din Taș Kağıt Makas!

Bülent Seyran (Rıza) și Ekin Koç (Umut), care au dat viață tatălui și fiului foarte apropiați din Taș Kağıt Makas, au câștigat admirația publicului și au atins inimile audienței cu scenele de la tribunal și de la vizitele din închisoare care au fost proiectate în cel de-al treilea episod al serialului.

După cuvintele lui Rıza către fiul său Umut: “Pune-mi pantofii în fața ușii ca să nu creadă că ești singur”, momentele din trailerul noului episod în care îl îmbrățișează spunându-i “Ai devenit avocat, ma sacrific pentru tine” vor marca episodul. Ekin Koç și Bülent Seyran au vorbit pentru prima dată despre aceste scene despre care se vorbește de câteva zile.

EKİN KOÇ “LUPTA LUI UMUT VA FI MAI DURĂ ACUM”

Afirmând că scenele cu emoții puternice îl pun la încercare și din punct de vedere fizic pe actor, Ekin Koç a declarat: “Am primit multe comentarii pozitive despre scenele cu tatăl și fiul, atât din jurul meu, cât și de pe canalele virtuale. Acest lucru îi face pe oameni fericiți. Pot spune că îmi solicită un efort mai intens decât alte scene. Astfel de scene te provoacă mai mult din punct de vedere fizic decât emoțional. Ritmul inimii se accelerează, corpul se contractă, respirația se modifică și această situație te obosește ca și cum ai fi efectuat o activitate fizică îndelungată. Dar când reacțiile oamenilor sunt pozitive, te simți bine să știi că efortul depus în acel moment a meritat.” Ekin Koç a menționat, de asemenea, că lupta lui Umut va fi mai dură de acum încolo și a spus: “Umut s-a dedicat acestui caz din momentul în care tatăl său a fost condamnat. Singura diferență acum este că el s-a echipat cu noi instrumente. Acest lucru va duce la lupte noi și poate mai dure”.

BÜLENT SEYRAN “INDIFERENT CÂT DE MULT SE SCHIMBĂ POVESTEA, DRAGOSTEA DINTRE UMUT ȘI RIZA NU SE VA SCHIMBA”

Bülent Seyran a menționat că figura tatălui este un detaliu foarte important în societatea turcă și a spus: “În primul rând, sunt foarte fericit că acest tată și fiul sunt atât de populari. În cultura noastră, tatăl este o figură foarte importantă, primul erou al nostru al tuturor a fost tatăl. În timp ce filmam acele scene, mi-am amintit de sacrificiile pe care tatăl meu le-a făcut pentru mine. M-am gândit că și el s-ar fi comportat la fel dacă ar fi fost în locul meu. Relația dintre mine și Ekin Koç înainte și în timpul filmărilor a scos și mai mult în evidență acest sentiment. Înainte de începerea serialului, mă așteptam să se vorbească atât de mult despre asta, pentru că relațiile tată-fiu sunt întotdeauna foarte speciale. Poate că tatăl nu poate spune că iubește, dar o arată întotdeauna. În prezent, primesc comentarii frumoase de la tații din jurul meu.” Bülent Seyran, care a menționat, de asemenea, că scenele tată-fiu din serial vor continua, a declarat: “Apariția lui Umut ca avocat mă face mândru ca Rıza și, în timp ce eu nu puteam avea încredere în nimeni, am început să am încredere în fiul meu. Cred că, indiferent cât de mult se schimbă povestea, dragostea dintre tată și fiu nu se va schimba.”

Reunind nume celebre precum Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Ușun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Tașezen, ” Piatră hârtie foarfecă: Jocul vieții” va fi difuzat la Kanal D miercuri seară, cu cel de-al patrulea episod.

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -