HomeStiriPreţul dragostei aka Kiralik Ask din 16 martie la AcasaTV

Preţul dragostei aka Kiralik Ask din 16 martie la AcasaTV

Serialele turceşti rămân în continuare în prim-plan la Acasă. Potrivit grilei de programe trimise de post, după „Dragoste cu împrumut”. Va fi difuzată o nouă producţie de gen, Preţul dragostei.

Urmareste serialul Pretul dragostei aka Kiralik ask online subtitrat

Ultimele două episoade din „Dragoste cu împrumut”, care a început la Acasă în noiembrie, vor fi difuzat miercuri, 15 martie, între orele 20.00 şi 22.00.

Joi, 16 martie, pe acelaşi tronson, vor fi difuzate primele două episoade din Preţul dragostei, „Kiralık Aşk” în original, al cărui ultim episod a fost difuzat în Turcia, la Star TV, în ianuarie anul acesta. Producţia este o comedie romantică cu două sezoane şi 69 de episoade în total.

Povestea urmăreşte dragoste cu năbădăi dintre doi tineri din categorii sociale diferite. Defne (Elçin Sangu, pe care o ştim din „Trădarea”, „În dragoste şi în război”, dar şi din „O poveste de iubire”) este o tânără orfană, care munceşte pentru a-şi întreţine restul familiei – o frate, o soră şi bunica.

Omer (Barış Arduç, pe care telespectatorii români l-au văzut în „Îngeri şi nobili”) este şi el orfan, un tânăr serios, introvertit, proprietarul unei afaceri cu pantofi care merge foarte bine. Într-o zi, Defne şi Omer se întâlnesc la restaurantul unde lucrează Defne şi destinul li se schimbă pentru totdeauna.

Frumoasa Elçin Sangu are 28 de ani, a devenit celebră pentru rolul din „În dragoste şi în război”, în original „Kurt Seyit ve Şura”.

Barış Arduç are 29 de ani, s-a născut în Elveţia, iar serialul care l-a făcut celebru este chiar acest „Kiralık Aşk”.

Urmareste serialul Pretul dragostei aka Kiralik ask online subtitrat

În serial are un rol important și Seçkin Özdemir, actor care are rolul principal în „O poveste de iubire”, care se va termina curând la Happy Channel.

[srizonfbalbum id=18]

RELATED ARTICLES

Most Popular

- Advertisment -